Domeinnamen

Pirana is erkend .be en .eu domeinnaam agent en kan daarenboven alle andere domeinnaam LTD’s installeren.

Webdesign & -ontwikkeling

Pirana maakt professionele websites op maat, inclusief online update-mogelijkheid.

Webhosting

Pirana verzorgt zelf webhosting voor alle door ons ontwikkelde websites, zo heeft u één aanspreektpunt voor uw domeinnamen, website, mailboxen, veiligheidscertificaten enz.

Cartoons & animaties

Het stokpaardje van Pirana zijn zelfgemaakte cartoons en video-animaties. Een professionele cartoon van elke medewerker? Een korte bedrijfspresentatie op Youtube?

Google SEO & SEA

Uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google via natuurlijke ranking of Google campagnes.

sociale media marketing

Een relatie opbouwen met uw klanten en  prospects via sociale media, doen wij door het schrijven van content op maat, publiceren op vastgezette tijdstippen en antwoorden op alle reacties en vragen.

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds erg populair. Wij zorgen voor het regelmatig uitsturen van nieuwsbrieven op maat volgens het klik- en surfgedrag van uw bezoeker.

logo design

Is het logo van uw organisatie aan een opfrissing toe, of wens je een nieuw logo? We doen verschillende voorstellen waaruit je kan kiezen.

Print

Ook naamkaartjes, flyers en brochures blijven belangrijk om uw prospects op een persoonlijke manier te benaderen. We stellen je  onze ideeën voor, schrijven de content, bereiden het drukwerk voor en leveren het af bij je organisatie.

NL
EN NL